Najnovšie recenzie zo sekcie Stropné ventilátory
- 2 varianty lopatiek
- jedna strana lopatiek je vo farbe duba
- druhá strana lopatiek je vo farbe mahagónu
- spätný chod pre letnú a zimnú prevádzku
- upínací systém dual mount system
- možnosť dokúpiť diaľkové ovládanie rádiové alebo infračervené
- neruší pri ktorejkoľvek rýchlosti
Ventilator ma aj spätný chod pre letnú a zimnú prevádzku,v lete stropný ventilátor fúka vzduch dole a príjemne chladí,v zime vysáva zo spodnej časti miestnosti studený vzduch ku stropu a teplý vzduch, ktorý sa hromadí pri strope tlačí nadol, čo by malo znížť Vaše náklady na vykurovanie udávaju až o 30%.Vynechaním spojovacej tyčky možno znížiť celkovú výšku ako ventilátora, tak aj osvetlenia od stropu – vhodné najmä v priestoroch s nízkymi stropmi.Ovládanie je retiazkové (možnosť dokúpiť diaľkové ovládanie, alebo ovládanie na stenu) mi máme diaľkové ovládanie rádiové Westinghouse 72266 a umožňuje prepínať rýchlosť otáčok v troch rýchlostiach a je tam aj vypnutie a zapnutie ventilátora a svetla aj stmievanie svetla,Montáž stropného ventilátora je jednoduchá zvládne to pomocou návodu prakticky každý a všetko funguje bez problemov.S dialkovim ovladačom nemá chybu.
- spracovanie, tichý motor!!!!
- farba lopatiek prirodne drevo - ovela svetlejsia ako na obrzku!
odporučam!!!!
- Produkt u mňa za 1
Montáž som si vykonal sám, návod je prehľadný, výrobok nevibruje - stačilo ozaj len zložiť a pripojiť.
Perfektny stropny ventilator (troska som nespokojny so zlatou farbou, ale inac je to v pohode) V lete vie pekne schladit a v zime premiesava teply vzduch. Takze u mna rotuje takpovediac cely rok.
- regulacia otacok
- tichy chod
- zimny a letny rezim
- velkost
- celkovy vzhlad
- skoda ze nie je aj inej farbe ako zlatej...napr. chromova
ventilator mame len kratko no zatial sme spokojni...aj 3 svietidla postacia...vsetko je tak ako v popise...zatial maximalna spokojnost...po dlhsom pouzivani doplnim recenziu :)
zatial vytrobok splna nase ocakavania
- našla som čo som dlho hladala
môžem len doporučiť
- tichý
- spĺňa očakávania
- inštalácia do hodiny podľa návodu
- neruší pri ktorejkoľvek rýchlosti
- odporúčam
máme ho umiestnený v izbe, kde máme kachle a je možné pri zapnutom ventilátore pokojne spať. Nerušivo rozprúdi teplo do najbližších miestností. Teším sa na leto, kedy vyskúšame ventilátor pri vysokých teplotách
- Je býborný!
- Schladí miestnosť na primeranú teplotu takže sa človek nepotí v horúčavách,Rozdiel cítiť hneď.
- Má nízku spotrebu.U mňa ide stále počas horúčav aj v noci.
- Vôbec ho nepočúť,takže sa pri ňom veľmi dobre spí.
- Mám dokúpené diaľkove ovládanie tak sa nemusím naťahovať za retiazkami.
- Jednoduché ovládanie.
Je to jednoduchý spôsob,ako zabezpečiť cirkuláciu vzduchu v miestnosti.Rozdiel cítiť dneď po zapnutí.Nevydáva žiadné zvuky takže sa pri ňom relaxovať.Osvetlenie je veľmi dobré a luster vyzera luxusne.Spracovanie je veľmi kvalitné.40°C horučavy v pohode vydržíte v miestnosti.
- vyriešil nám primeranú cirkuláciu vzduchu počas horúcich dní a nocí.
Je Ok, odporúčam nákup. Dobre by bolo v ponuke uviesť všetky veľkosti, tak ako sú uvedené na obale.
Zobrazujem 161 - 169 zo 169 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 7 8 [ 9 ]